ΤΕΝΤΕΣ – Τεντοπειραϊκή Καρακίτσου
ΤΕΝΤΕΣ
Τέντες
Συστήματα σκίασης και τέντες
tentes1
Οι τέντες με αντηρίδες χρησιμοποιούν για υλικό επικάλυψης αλουμίνιο ή ύφασμα και χρησιμοποιούνται σε μπαλκόνια ρετιρέ, αυλές και γενικότερα μεγάλα ανοίγματα. Ξεκινούν από την βάση της εγκατάστασης της τέντας και ακουμπάνε στα κάγκελα του μπαλκονιού μας. Παρέχουν πολύ καλή προστασία ενάντια στον ήλιο και στην βροχή και έχουν υψηλή αντοχή στον αέρα.

Η επιλογή τους, η τοποθέτηση τους παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο διότι καθορίζουν το αποτέλεσμα και την ζωή της τέντας. Τέντα με αντηρίδα βλέπουμε στα περισσότερα μπαλκόνια. Οι αντηρίδες ουσιαστικά είναι οι <οδηγοί> της τέντας όπου σύρεται και ολισθαίνει. Είναι μια οικονομική λύση αλλά πολύ σταθερή. Την προτείνουμε ανεπιφύλαχτα για ρετιρέ και αυλές. Εκτός από τις κλασσικές σωλήνες γαλβανιζέ ,έχετε και άλλες επιλογές όπως της λευκής αντηρίδας και διαφόρων άλλων χρωματισμών ή της αντηρίδας από αλουμίνιο. Η επιλογή αλουμινίου ή γαλβανιζέ σωλήνα θα εξαρτηθεί και από το μέγεθος της τέντας για λόγους αντοχής.

tentes2
Ηλεκτρικές τέντες με μοτέρ και αυτοματισμούς για εύκολη λειτουργία και άνετη χρήση
Ηλεκτρικά μοτέρ με ενσύρματη χρήση με επιτοίχιο διακόπτη και μοτέρ ηλεκτρικά τηλεχειριζόμενα με κοντρόλ στα οποία υπάρχει δυνατότητα και αυτόματης λειτουργίας με αισθητήρα ήλιου-αέρα για προστασία των τεντών σε ακραία καιρικά φαινόμενα όταν δεν είστε στο σπίτι.
Εμπιστευόμαστε επώνυμες εταιρίες για την εγγύηση ποιότητας των ηλεκτροκίνητων μηχανισμών με άμεση παράδοση και service των προιόντων τους.
tentes3
Ευέλικτο σύστημα που προσαρμόζεται πάνω σε ήδη υπάρχουσα μεταλλική ή ξύλινη κατασκευή.Πρόκειται για τη μεγαλύτερη Pergola Floper που μπορεί να κατασκευαστεί, καθώς οι διαστάσεις της φτάνουν τα 15,00 m για τον άξονα και τα 10 μέτρα προβολή δηλαδή συνολική επιφάνεια 150 m2 μόνο από μία εφαρμογή! Έχει τη δυνατότητα να προσαρμοστεί με δύο τρόπους στη σταθερή κατασκευή, ώστε να μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε αρχιτεκτονική επιθυμία, ενώ προστατεύεται πλήρως από τον ήλιο.
tentes4
Οι ειδικές κατασκευές τεντών και συστημάτων σκίασης πραγματοποιούνται συνδυάζοντας προϊόντα και τεχνικές κατασκευής, ανάλογα με τις ανάγκες εφαρμογής κάθε χώρου.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας Τεντοπειραική Καρακίτσου είναι σε θέση να υλοποιήσει απαιτητικά έργα, σε συνεργασία με αρχιτέκτονες και μηχανικούς